Dissabte 24:
Ripoll i Camprodon

De Ripoll destaca la catedral, bàsicament la portalada i el claustre. La portalada ja l'heu vista i en el claustre fixeu-vos-hi. La foto l'ha fet la Rut.

Però encara hi ha més, la Marta també vol fer fotos. I no li surten del tot malament.

 
Dalt: La Marta ens fotografia al claustre.

Esquerra: Claustre i campanar.

La visita a la catedral és de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores. Val .. euros. Només hi ha visita guiada a l'estiu i depèn. Es pot comparar un fulletó per anar seguint la visita. De dintre està molt reconstruida després de diferents incidents (incendis,assalts, etc). Hi ha enterrat Guifré el Pilós i altres reis del comtat de Barcelona.

I retrocedint en el temps, vam entrar en l'evolució de l'home. Una exposició itinerant que ara era a Ripoll, explicava les diferents èpoques de l'home prehistòric, com vivia i les eines que feia servir. La Rut i la Marta van fer servir la màquina del temps.

Cap a Camprodon ens va agafar la pluja, així que directes al restaurant, un de bastant nou que hi ha a l'entrada del poble. Després visita obligada al pont romànic i al centre. Visita que també va està reorientada per la pluja. I a mitja tarda, després d'intentar localitzar el lloc on el Lluís i la Berta havíen acampat feia 21 anys, enmig de la boira, arribàvem a l'alberg Pastuira.

Església en ruines Pont medieval de Camprodón El Ter i l'Orri als plans de la Molina

Tornar a Sant Joan 2004