Mini Vall d'Incles
10 de març de 2013: tota la carretera nevada
A la sortida anterior
A la sortida següent


No es pot dir excursió al passeig que vaig fer per la maquíssima vall d'Incles -Andorra- aquest diumenge del mes de març. Mentre la Marta, la Rut i el Lluís esquiaven, la Berta se'n va anar a caminar. Ja abans d'acabar-se les cases tot estava ple de neu i la carretera tallada, de fet, no existia. Vaig arribar una mica més amunt d'on es deixen els cotxes, fins a una àrea recreativa per on el camí passa per sobre del riu Juclar amb un pontet molt mono.

No vaig portar la càmara i les fotos estan fetes amb el mòbil. Això no seria problema si no fos per què amb el sol que feia no veia res, la pantalla era un fantàstic mirall. Però no passa res, aquí van. Segur que us animeu a anar-hi, val la pena.

A l'hivern la carretera està tallada, però a l'estiu és una excursió fantàstica. Des d'on es deixen els cotxes als estanys de Juclar hi ha entre 1:30 i dues hores. I ho poden fer nens i nenes des dels 5-6 anys. Per arribar al punt de sortida heu d'agafar la carretera andorrana CG-2 d'Andorra la Vella al Pas de la Casa. Venint d'Androrra la Vella i després de passar el nucli de Soldeu, i en un revolt pronunciat a la dreta, surt una carretera a l'esquerra cap a la vall d'Incles -està relativament indicat- Només cal seguir-la fins que s'acaba, una mica més de 3 kms.

Els tres kms de la carretera no es veien

Ja ho veieu, molta molta, molta neu
Tornar a dalt
         Tota la vall d'Incles. Cap a la dreta, Estanys de Juclar, cap a l'esquerra, Estanys de Fontargent
Tornar a dalt
Pujada als estanys de Fontargent                  

Cotxe enfonsat a l'aparcament de
Ermita de la Mare de Déu d'Incles

I aquí els esquiadors. Els vaig anar a recollir a Grau Roig.

Vistes des de Grau Roig cap a Pas de la Casa. Bony d'Envalira a la dreta
Marta
Rut

Rut i Marta

 

Tornar a dalt
Rut, Marta i Lluís

Tornar a dalt
Anar a l'inici